Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, March 21, 2017

Invitation Cards | Countdown to #maeleeq

Post kedua for to day! KPI one post per month. Ni da terlajak March, kita balas sekali banyak hihi.

Kad jemputan.

Oh nak bagitahu awal-awal.. Ni bukan pasal kad kahwin taw. Ni pasal kad notifikasi untuk menjemput Pengapit, Dulang Boys & Gegurls~ Tujuan? Nak guide diorang on the attire and untuk booking diorang siap-siap untuk majlis nanti. Disebabkan aku ni macam ade minor OCD sikit. So, kalau benda-benda macam tak sync, nanti hati ada sikit itu rasa kelat lah. huhu..

Merepek or leceh eh? Nak wat cane.. Aku memang suka buat-buat2 kad ni. Tapi kreatif ke idok, tak tahulah.. yang penting SUKA :P

1. Kad untuk pengapit (i chose my lovely cousin.. huuuu):


2. Kad untuk Dulang Girls 

I chose my favourite girls. Tapi ada changes sikit. Ada dua orang tak dapat join sebab tuntutan kerja and sorang lagi maybe dalam pantang time majlis aku. LOL. Lucky me, I have my school bestie (hubungan aku dengan diorang ni pelik sikit, Kitorang jarang borak even dalam WA, sampai setahun kekadang tak dengar khabar berita, tapi once jumpa, terus "click"! takde awkward2.. Awesome gila!).


2. Kad untuk Dulang Boys 

Ni pihak lelaki pilih calon-calonnya. Aku cakap syarat dia, ada sikit jambu pon jadilah. Jangan muka rempit sangat. HAHAH. Tapi kad confirmlah aku yang design tapi En Mael ade komen-komen lah.. demand plak zzzzz



Benda ni tak wajib pon.

Saje suka-suka nak ada memory. Bila lagi boleh gedik macam ni kan? HIHI..

Okaylah.. Cukuplah setakat ni.
XOXO

No comments:

Shareaholic!