Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, October 7, 2011

Sebab dia jer aku tengok cerita itu

Korang alert tak dengan cerita ni?

"TAHAJJUD CINTA"

Confirm tahu kan? Genre-genre cerita padang pasir macam ni top since Nur Kasih dulu kut (even i tak follow cerita tuh, i taw lah sikit-sikit.. heh)..

Mula-mula malas nak layan sebab gambar die macam cerita melayu yang cheap giler.. *mungkin sebab aku dah biasa cuci mata dengan HD view, so demand lebih sikit kut. Choiyy*.. Tapi macam melampau lah kalau TV1 ngan TV2 pun lagi bagus colour gambar die. Part Ads, tak payah cakaplah.... TV3 memang paling top kut dalam list "Most Advertisements showed on TV" :P

Disebabkan si dia ni berlakon jer, aku tegar mengadap cerita ni. Bukan Fauziah Gous, Bukan Remy Ishak. Yang penting, BUKAN NEELOFA.. hohohoho.... Oh, FAZURA ku :)





Irma hasmie pun makin chanteks skang.. :)

2 comments:

Pais Mais said...

citer ana lulu lgi terbaik!!

eeqa~ said...

Eceh... kunun2 comey lah tuh pojaan ati si Nora Danish tuh? heheh.. bunga punye worg.. :P

Shareaholic!