Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, October 21, 2011

Dear Diary

Bila hati dah tawar, macam - macam boleh berlaku. Kalau kena dengan orang yang lembut hati cepat manis balek hatinya lepas tawar tak ape. Ini kalau kena dengan orang macam aku, tak ke haru? Semua simpan dalam, sekali meletus, air mata darah pun tak guna.

Hanya sebab benda simpan dalam, aku hilang kawan. Hanya sebab satu alasan tak patut, aku hilang boyfriend. Dan hanya kerana satu tindakan bodoh (omputeh cakap, silly action) aku putus hubungan dengan bakal boyfriend.

Tapi kan, kalau kite tak simpan, semua benda kita lepas, semua benda kita tegur, kita bahasakan, itu bukan nama 'tak reti jaga mulut' ker? Nanti keluar pulak kes "kerana mulut badan binasa" pulak.

Ermm.. aku rasa sebab itulah artis-artis matsaleh yang kaya tak beragak tuh masing-masing confirm jumpe personal psychiatrist untuk buang semua unsur-unsur negatif yang tersimpan buat pekasam tuh.

Aku rasa aku tak mampu. Tapi aku beruntung, masih ade kawan yang boley layan aku bile-bile masa aku perlu dorongan. Tak perlu bayar beribu riban untuk mencemar kesucian telinga diorang dengar celotehan aku.





Thanks Zai :) Thanks Dynoz + Aryana

2 comments:

Eyn said...

betoi! be strong! live life to the fullest okeyh! =>

eeqa~ said...

gimme 5! :)

Shareaholic!