Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, May 21, 2011

Teman aku jum!

Korang gelabah ayam tak tengok benda-benda meremang-remang nieyh? Er.. Kalaulah kan.. korang dihadapkan video macam ni, apa reaksi korang?





1. Kagum?
2. Terpegun?
3. Tergamam?
4. Hilang akal?
5. Mata terbeliak, mulut tutup, jantung berdegup kencang?
6. Berguling-guling atas lantai?
7. Histeria?
8. Gelak kuat-kuat-bahak-bahak?
9. Rembat pil tidur sebelah katil serta-merta?
10. Menangis tersedu-sedan?


Nah kau! Aku bagi 10 possibilities lagi tuh. Sila pilih berdasarkan perkara yang benar semata-mata benar. hoho~ My reaction? the fifth one. Tak dapat imagine? HAHA. Sorry sikit aku nak bagi demo muka spastik aku. Saham kena jaga weyh even tak setiggi mane. Kuikui..


Sooooo...... ada sesape tak nak join aku mengadap dua bendasings kat bawah ni? erm? :) PLISH teman. Bosanlah tengok sorang-sorang. Huuu~


Bendasing 1:




28th May 2011



Bendasing 2:




25th August 2011


Aku tahu kadang-kdang mengadap cerita-cerita macam ni kat cinema kadang-kadang not worthy enough. Tapi, kalau nasib baek, MASYUK kut. Puas hati kadang-kadang. Ape orang kata tu? MEncabar.. mencabar.. adventure gitu.. Hee~

3 comments:

echasuzrin said...

nak!

En Jay said...

11. tetido. heh

eeqa~ said...

elisa : teman mane satu?

zai : sembang..

Shareaholic!