Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, April 15, 2011

New Territory

Alamak..dah hampir 1bulan aku rasa aku tak jejak cursor aku kat button 'new post' tuh. Rasa bersalah pulak dekat makhluk(s) yang mungkin menyesal follow blog aku ni. Macam takde ape pekdah. duhh!! Anyway, untuk pengetahuan korang(s), da hampir 2minggu aku terminated MAXIS broadband. So, kehidupan online menggunakan handphone sahaja memang boooooooohhsan.. duhh! lagi... Next week = Study week, jadi sudah terang lagi bersuluh, waktu-waktu beginpi aku memang sangat-sangat kurang ngadap blog. Aku on fb pun semata2 nak usha update class xtvt dgn usha somebody-somebody sikit2. Else, I'm on twitter. FB aku kureng sikit accept friend request ala-ala bajet HOT gitu, tapi setakat ni aku auto-approve account twitter (mungkin sebab ketiadaan kewujudan pihak anon2). So, sesiapa yang rasa-rasa macam nak dengar aku merepek pelik2, dijemput ke wilayah @eeqacooper :-)

4 comments:

ammo said...

yay! bley stalk teeqa

eeqa~ said...

bukan ko da selalu stalk aku ker pisang? Hehe

Pais Mais said...

yeahh..sama2..dah lama tak updet..hahah!

eeqa~ said...

pais : hapdate2.. jangan tak hapdate ;-)

Shareaholic!