Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, March 17, 2011

Perut kenyang hati pun senang :)

Pernah makan steamboat? Kepada sesiapa yang tak gemar, sorry to say lah. Anda rugi satu nikmat dunia. Hiks! Kalau sesiapa orang Johor tuh, meh aku kenalkan satu tempat yang confirm korang takkan menyesal layan kerenah perut korang yang bunyi "dam dam dum bunyi keroncong" tuh. hee


Perjalanan mengambil masa dalam 1/2 jam jer dari Skudai kalau tak ada ape aral - accident, jammed, tayar pecah, demonstrasi, kereta VVVVVVIP lalu, dan sebagainya. Korang tahu jalan ke Danga Bay kan? Terus jer sampai menara jam besar yang kat padang besar tuh, amek lorong sebelah kiri sebelum jam besar tuh. Kalau tak jelas, sila google.Hihi


Nama kedai : D'terrace
Yuran masuk : RM19.90
Menu makanan : Buffet. Amek semua yang korang rasa selagi boleh sumbat, korang rembat sajer. 
Cara masakan : Masak sendiri. Ada pilihan soup, tomyam dan bakar-bakar.
Lain-lain : Free ice-cream. Free segala jenis air. Free nasi. Free megi.


Untuk sesiapa yang bernafsu makan macam dynosour, jemput datang. :) Kenyang untuk seminggu. hehe. Nah! Santapan video untuk korang.


video

Lama betol aku tunggu bende ni upload.20++ MB kuwt.. hoho

4 comments:

ammo said...

apesal aku tido dan tiba2 bgn??

eeqa~ said...

aik? tanye aku plak? tanye r diri sendiri. heh

ammo said...

tp jelas disini siapa plg excited

kinomoto sakura said...

Dapnyeeee dapnyeeee, nk g johor ag

Shareaholic!