Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, March 4, 2011

Kita flashback sikit ke tarikh 26 Febuari 2011

Tarikh yang sangat-sangat best!!!! Nak pergi lagi! Nak pergi!


Meh aku story sikit:


Aku amek full package = RM85 termasuk deposit. Memang puas hati. Percaya ar cakap beta..


Minah ni kira macam entertainer Sunway Lagoon ah

Kapal 360 degrees dengan bende alah ala-ala scissors 360 degrees itu sangat-sangat MANTOP! Nak naek lagi! Nak naik lagi.. Plish rakan-rakan or redlulu, kite pegi jum??? :P



Mandi-manda air takdelah syiok sangat. Mungkin kalau dapat wave heaven sikit kuwt. Kalau tak secure badan dengan muka dengan Banana Boat tyme mandi-manda ni, ohoi... bersiap sedia lah menghadapi zaman kegelapan kulit.. huh...


Wildlife boleh tahan lah... Rama-rama tuh.. sentuh guna jari pun boleh.. :)




Maen cawan pusing-pusing aku surrender.... Laju gile sampai perut pun bukan takat rama-rama... Rasa-rasa helang pun berterbangan dalam perut aku tunggu keluar muntah kepininan jer.. huhu.... lomah eden..


Tapi! Dalam banyak-banyak tempat, Sumpah aku tak maw masuk Scream Park lagi. Hampir menangis mengadap hantu-hantu kat dalam tuh. Sampai nak hujung jalan pun si langsuir a.k.a pontianak dengan pocong selambe kejar kitorang lagi... Hoh! Ketaq!!

Overall... puas hati.. Thumbs up SUNWAY LAGOON :)





Peace! :)

5 comments:

Wan Gerrard said...

sunway lagoon best
aritu ponteng kelas untuk ke sana hahaha :P

eeqa~ said...

HAHA! beselah tuh... dah name student, kalo tak ponteng clas, tak sah.. hehe.. BEST kan?kan?kan? :)

En Jay said...

pinjam suar bleh? heh

eeqa~ said...

Boleh. Bila ko selamat layan 360 degrees itu.. :P

Bazilah said...

tak pegi lagi sunway lagoon..lagi haru haha

Shareaholic!