Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, March 6, 2011

Benarkah pernyataan ini atau hanya dusta semata-mata?

Perempuan kalau dah jenis flirt, memang selamanya flirt.

Bila dia bosan dok sorang-sorang makan kat cafe, dia flirt.
Bila dia tak stabil emosi dengan boyfriend, dia flirt.
Bila dia takde duit nak bayar lunch, dia flirt.
Bila dia tak tahu jalan, nak pegi tanya direction kat stesen minyak, dia flirt.
Bila dia lapa, dia panggil waiter, sambil order sambil flirt.
Bila dia bosan kawan-kawan semua honeymoon dengan laki masing-masing, dia tak dapat, dia flirt.
Bila dia nampak tukang jaga tol tuh kaum adam, dia flirt.
Bila boyfriend tak layan dia, dia carik adam laen yang available dalam contact list, dia flirt.
Bila kawan-kawan laki try nak test market kat dia, dia flirt.
Bila takde duit nak topup kredit, carik sugar daddy, dia flirt.
Bila bosan-bosan belajar kat library, dia flirt.
Somehow guys, it is the TRUTH. indeed :P



Agak-agak wujud ker kaum Hawa begini sifatnya? Flirty one? I bet so :)

14 comments:

echasuzrin said...

ehem! mungkin kdg2 gadis tu xpasan die flirt~ haha

eeqa~ said...

haha! big possibility di situ :)

Wan Gerrard said...

sorang je kot dalam 100 perempuan :P

eeqa~ said...

agak-agak AMANI masuk tak? :P

Choi Siwonnn said...

jumpak gak blog ini..
flirt2 gak..jgn sampai kena list pompuan murah suder..syok kwn2 utk flirt je la
aku tak hingin pompuan flirt ngan suma jantan utk jadi bini,
wat malu gua! kehkehkeh..

RENUNG-RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL!

PS:lu golongan pompuan FLIRT??

eeqa~ said...

jumpe? carik ker? heh..warkh!!! siwon komen!! terHARU-HARU.. heh~ :)

p/s : tak tahu. Rasa-rasa tu kena tanye orang yang tengok aku caner.. heh :)

En Jay said...

eeqa xflirt, dia pompuan melyu terakhir der, malu2 ayu. hahaHAHAhaha

Moumo said...

i loike
haha

eeqa~ said...

zai : malu2 ayu purple kan? haha. bengong

moumo : :)

Choi Siwonnn said...

wooo..pompuan melayu terakhir..
tapi membe i yg kenal cik eeqa ni..komen cm laennn sikit..kehkehkeh..
baru nk try2 flirt ngan cik eeqa
membe i ckp cik eeqa ni layan je..
kehkehkeh..

cantik rambut cik eeqa...

eeqa~ said...

choi siwonn : heh.. that's me.. memang ah.. dah org nak kawan.. layan jer ah.. tak layan, org kata sombong, layan plak, orang kata gatal. oklah tuh GATAL.. hahaha! lol

chantek? yeker? tyme die tak buat hal, chantek ah.. hoho

Choi Siwonnn said...

kehkehkeh..setuju sangat dengan pernyataan cik eeqa..
memang kalo terover melayan akan masuklah dlm kategori GATAL..
kalo single..not a problem at all..
tapi kalau da ada bodyguard cam cik eeqa..ehem2..tarak risau sama dia punya hati ka?
LELAKI PUN PUNYA HATI TAU


kehkehkeh..kalau rambut cik eeqa kasi warna bright lagi pun cara gak!

eeqa~ said...

haha! nak like komen anda, tak dapek lah pulak...

HAHA. I setia okay. Sila rujuk definisi setia di sini:

http://eeqa1988.blogspot.com/2011/02/tiada-yang-benar-melainkan-yang-benar.html

Hihi. Harap semua maklum :) pokok pangkal hati.

eeqa~ said...

neway tuan hamba choi siwonn, pasal kaler rambut tuh, next tyme lah buat gile.. skang xboleh.. back to natural balek :)

Shareaholic!