Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, February 16, 2011

Nescafe bukan superhero aku

Hari ini dalam sejarah.


Satu hari tak berkelip mata memandang tulisan kat laptop. 

Satu hari bukak lebih daripada 20 technical reports. Bukan sebarang technical report, jenis report yang kalau baca satu ayat, tak confirm boleh paham atau masuk otak. 

Satu hari tak mengadap makanan hatta gula-gula seketol. 

Satu hari tak pegang Shokubutsu nak layan shower.

Satu hari tak dengar radio even satu alunan music pun tak kedengaran dalam bilik.

Satu hari tak terpesong tengok movie atau video klip korea melainkan technical report semata-mata.


Baru aku sedar, aku boleh menjadi pelajar yang tegar apabila berhadapan dengan assignment terlebih deadline. Fuhh! Esok ada test KILLER MASYUK punya. Tapi............emosi aku masih terganggu. Dah pergi soul therapy menyopping tadi pun tak heal lagi. Macam mane? Maulidur Rasul takde fireworks.. Aku tak minum nescafe.. Tarikan graviti terhadap mata berkadar terus dengan masa.. so how? hoh..(-.-")






Doakan aku TEGAR study untuk test pulak. Aja-aja!

7 comments:

ghost writer said...

baru satu hari belum jadi berhari-hari.

jadi masih boleh teruskan utk TEGAR study.

eeqa~ said...

Yeah!!! Semangat up sikit :)

cindir-rela said...

focus baby!!!

En Jay said...

streching2 la kawan, hahaha

manjaaa said...

pas solat baca Quran kasi jiwa tenang ckit..semangat dtg..rohani pun perlukan santapan juge... peace no war!!

sarah zulk said...

wah.. tu dia.. killer paper lebih power dri nescafe.. =D

eeqa~ said...

cindir : yeah!! berjaya diharungi!! :)

zai : tolong bole? hehe

manjaa : yeah.. thanks! will do :)

sarah : da nama killer kan?kan? hehe

Shareaholic!