Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, February 8, 2011

Nak pergi lagi boleh?



Dulu ade satu jer tempay peberet aku yang aku teringin nak pergi berkali-kali sampai puas hati. Orang kata kalau perempuan jer, tempat peberet mesti shopping complex. Mesti punyelah.. Aku pun kaki shopping jugak, kalau ade duitlah, kalau takde, jangan harap aku nak window-window, buat telan air liur jer. takde guna. 


Tempat peberet nombor SATU :

Nampak tak aku buat peace tuh :)
First time aku tutup mata main bende-bende macam ni. Jantung tercabut wa cakap lu :P

GENTING HIGHLAND THEME PARK :)


Aku pernah pergi sekali jer. Itupun dengan family. Best gile! Adek-adek aku semua layan kuwt. Even si kecik yang berumo 13 tahun time tuh. Memang cara ah. Tapi yang tak best nye, beratur hampir 20minit main permainan tak sampai 5minit. Tapi keterujaan die mantop sampai aku sanggup nak beratur lagi 20minit semata nak main lagi dan lagi dan lagi. Hihi.


Tapi lagi, hari aku pegi layan tuh tak kena lah sangat sebab petang nye hujan lebat lah pulak, aku beli tiket outdoor jer pulak tuh, haram tak dapat layan semua. Keciwa lah jugak :[ . Tapi sesape yang ade plan nak pegi, ROGER aku weyh! mana tahu aku free, boleh layan sesame kan? :)


***


Ampun seribu kali ampun.. Aku dah lama gila tak update blog. Tak usha blog. Facebook pun sipi-sipi.
Internet connection punye pasal. Challenge ini pun aku layan asal boleh layan jer. Huhu. Sorry r.. Gong Si Fatt Choiy aaa :)

3 comments:

En Jay said...

ajak alisa layan DNA mixer.heh

eeqa~ said...

DNA mixer tak cukup hebat kut.. heh

E.d.Y said...

dah lama tak g genting

Shareaholic!