Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, February 11, 2011

Aku ni sebenarnya degil ke berfikir panjang?

Kalau kaki cramp, agak-agak nak buat camne bagi heal eyh?

Oh.. aku cramp bukan kerana pemakaian kasut tinggi. Harap maklum :)

Kalau aku letak minyak angin MUSTAJAB jer, agak-agak mujarab tak untuk betis bunting padi aku yang tak berapa sihat nieyh? Kalau satu hari dah berlalu tapi still terasa sengalnya, itu NORMAL ker? hurm?????


Pagi tadi, Encik AINI suruh aku letak minyak panas dengan 'stretching' sekali kaki ni. Korang mesti tak tahu kan nak stretching macam mane? Meh aku ajar, bak kata Encik aini ;

"Duduk.. Luruskan kaki.. Capai guna tangan.. sampai rasa strecth.. Kalau ade membe tolong tolak belakang, lagi sedap.."


Hurm.. takutlah nak buat. duduk luruskan kaki pun dah terasa sakit, nak maen tegang-tegang otot pulak. Kalau tak buat, tak elok kang, turun saham aku. Jalan pun dah terhincut-hincut ala-ala mak dara tua. Hoh!


P/S : Masalah hidung tak setel lagi, kaki dah masuk line.. Aigoo.. :(

2 comments:

ammo said...

pi la urut..jgn dok biar..nnti jd lg trok.

En Jay said...

hahahahahahaha memang gelak besa wa baca post ni, lain hari gua balas ;)

Shareaholic!