Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, January 17, 2011

Sakit jiwa raga tahu tak?

Haish!

Huh! Ko tak kenal aku, aku tak kenal ko. So, jangan memandai-mandai nak tunjuk ke'berlagak'an ko kat aku. Aku tak hingin nak tahu. Aku tak hingin nak dengar. Aku tak nak sambung conversation because I just don't want it to become any worse.

Masing-masing dah besar. Masing-masing dah matang. Masing-masing ade perasaan. Masing-masing ade maruah. Please respect others if you want to be respected yourself.

Aku tahu mungkin ko lebih berilmu daripada aku, jadi tak payah nak show-off please. I'm not interested. Itu bukan teguran. Itu bukan gurauan. Itu juga bukan makian. Tapi perlian. Which is worse.

Sekian.

6 comments:

echasuzrin said...

woo, pe cer?

eeqa~ said...

cer har..

wrong when
wrong where
wrong who

ammo said...

lempang je skali teeqa.

pastu buat bodo je. org cmtu tak layak dilayan. lg dilayan lg die suke

eeqa~ said...

pisang : ko lempangkan utk aku boleh? hurm ..

Wan Gerrard said...

err marah kt kucing ke? :P

eeqa~ said...

hihi! kucing mana pandai perli.. :)

Shareaholic!