Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, January 30, 2011

*My Peberet Artist

Arghh! Tak dayo aku nak jawab tag agy nieyh... hwaaa!!!!!!!! Kasihanilah diriku.... :o . Oleh kerana aku kena tag dengan Cik Yani yang merupakan antara rakan yang rapat dengan aku waktu sekolah rendah dulu, aku kenang jasanya. Muah lah Yani! Hiks (tetibe geli)..Aku nak jawab tag ko nieyh...


Stylo gak cara Si Yani ni layan tag. Nak tiru lah. Heh.. Jangan mara aaa cik puan.. Awet Tua :P


Arahan:

1. korang ltk banner kat ats nih dlm entry korg. link kan skali 
2. nak follow link tu suke hati. tak nak pon xpe 
3. jawab soalan di bawah 

  1. siape fav artist korg ? (tk kesah korea , eng or wateva . and group pon bole )
  2. nape suke dye ?
  3. bagi 3 point pasl dirinye  . .
  4. nyatekan 2 lagu/drama/filem yg dye nyanyi/berlakon 
  5. ape yg korg nk buat kalau jmpe fav artist korg ?
  6. kalau birthday fav artist korg , korg nk bagi hadiah ape ?

4. letak gamba fav artist korg skali
5. ltk kan link kat komen box entry nih 
5. tag 3 kawan korg


Zasss....



Jawapan : 

1. Shaheizy Sam



2.  Sebab dia tersangat lah sempoi. Tersangatlah sempoi. Dan tersangatlah sempoi.


3. Pendek , Comel , Tak hipokrit


4. Adnan Sempit 



Ngangkung




Akan datang........................... KONGSI :P




5. Tangkap gambo sesame. Borak-borak kejap cukuplah. :)


6. Nak bagi hadiah frame gambo besar letak gambo aku dengan die boleh? (photoshop pun jadilah. ahaks!)


Aku tag semua yang nak join lah senang :)

9 comments:

ammo said...

ngangkung mmg legend! mcm sial karektor die.kah3! aku asik terbyg kot muke die kot skang nih.haha!

eeqa~ said...

pisang GAY! :P

Eyn said...

Agreed dengan tiqah!

eeqa~ said...

yeah! hugh five kak ina!

Wan Gerrard said...

owh minat gak tengok die berlakon :P

Kalau Gerrard jadi Boss

ammo said...

k ina tak cool la agree ngan teeqa..huh!

eeqa~ said...

gerrard : :)

pisang : :P

eeqa~ said...

gerrard : :)

pisang : :P

Cik Puan StrowBelang said...

yes... aku dilahirkan cool dan stylo. hahaha

Shareaholic!