Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, January 30, 2011

* Kontes Gempak Wan Hazel

Syot punya makcik Ellisa! Tag aku sekali dua contests? Tak ke haru? Heh.. Takperlah.. Aku masuk bende alah nieyh bukan untuk gain popularity atau berharap separuh mati nak menang. Just layan tag rakan. Apa salah tolong menolong sesame rakan kan?

Lagi pun pengalaman macam ni susah maw dapat. Hu.. Kalau ade rezeki, ape salahnye kan? Ahaks!


Banyak betol rules aku kena buat. Hoh! Anyway, dearest Wan hazel ;


1. Da follow blog
2. Da like fan page
3. Da copy paste banner awak
4. Tengah on the way buat entry awak



5. Gambar dah ditampal


Sangat bermurah hati beliau nak tolong buatkan header untuk pemenang kan? Bagus betol.. Ade jer masa die nak layan mende-mende ni. Hee.... Bagus-bagus! Kerja amal.. Jangan disia-siakan :) Wan hazel ni sangat rajin blogwalking orang nye dan aku sangat adore shoutbox gempak die. Stylo. Tapi, cam berat jer.. hee


6. I'm tagging http://aryanawilliams21.blogspot.com/ :)

2 comments:

Wan_hazel said...

tengs taw join kontes wan..ehehhe..a ah blog wan tu skit berat lah..skng nie tgh kurangkan berat blog..ehehhe..peace

eeqa~ said...

peace no war :)

Shareaholic!