Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, January 28, 2011

Hero Malaya

Sebelum aku balek raya Cina, tiba-tiba Mama cakap pasal 20 artis maw lepak Carrefour Wangsa Maju jadi pekerja selama 2 jam. Wah! memang excited lah aku nak balek kan? heheh.. Iyolah.. nak gak jadi remaja jakun-jakun tengok artis kan? Iyelah.. Wa da 23 tahun kut tahun nieyh, bagi lah peluang sikit kan? heh


Kami sampai Carrefour terus lunch claypot. Isi perut sebelum teruja tengok jejaka. Memang KAGUM gilak bila tengok Carrefour tuh penuh gadis, wanita, hatta perempuan melayu terakhir bersepah-sepah sane sini. Senang cakap, kepada teruna sunti tuh boleh lah ejas mata kat Carrefour tadi. Banyak peluang boleh rebut. hee


Okelah. tak nak bebel panjang. Cukuplah sekadar gambar-gambar jadi santapan. Eh kejap, antara yang datang adalah :

Erry Putra, Zahiril Adzim, Zizan, Adi Fashla, Kamal Adli, Riz Ainuddin, Farish Aziz, Maulana, Fadzley Yaakob, Syafie Naswip, Iqram Dinzley, Aznil, Zahid, Zoey Rahman, Imran Ajmain, Nas-T, Alif Satar

Muka excited lepas jumpa mereka :)

Arghh!!! Hensem giler arh jumpe depan-depan. Dalam tv, tak macho langsung :P

Tak sangka Erry Putra agak pemalu orangnye.hee

Mamat paling jambu ala-ala korea. Memang jambu gilak!

Datang lambat sikit, Tapi, bila datang, berkerumun abes gadis-gadis :P

Si Mukhsin yang kicik jer .. heh

Dia lah artis paling hensem. Aku akui sekarang. :)

Dia memang well-mannered

Handsome! Sangat-sangat!

Posing sikit.. Hihi

Zahid sporting jugak ah even busy.. hee

Takde ar tinggi manepun mamat ni.
Nampak jari tuh? Jari tuh memegang poskad autographed compared dengan pentas. Same kan? :P

All in all, puas jugaklah cuci mata hari ni. Bersih cau cin cau! hu~ :) Tapi ka, kalau korang nak usha lebih gambo, try usha blog Cik Ellisa yang sangat beria tak berkelip mata mengupload gambo. teehee :D


p/s: Suke Riz Ainuddin!!!!!!!! Kecewa Awal Ashaari dengan Shaheizy Sam takde.. :(

8 comments:

nuhan said...

wahhhh bestnya! *jeles* sy suka Zahiril Adzim! hikhik tiba2. shaheizy sam ada program kat lgkawi kan? hehe salam singgah cni :D

eeqa~ said...

hai nuhan.. aah.. awak wajib jeles kalau awak salah seorang fanatik.. hehe.. yeker?? hu.. sam tak sms saya bg taw pun die tak dpt dtg.. HAHAHAH! iyer.. singgah selalu :)

Hanafiah al Adiyat said...

ha'ah, best gak la, aku duk melawati je, tak tau pun ada event ni, haha, nice, ko ptt amik journalism la, haha

t h e s c r a w l said...

wah.. nie ble je???
rinie ke?
adoyai. uginye blk umh mlm!
klu x leh sgh carefour.
huuaarrggghhh -.-

►AdamXis◄ said...

wow...ramainya artis...bertuahnye...wakaka

eeqa~ said...

hanafiah : haha~ bakat telinga lintah kut... huhu

the scrawl.. hoho.. rini jer.... itupun after jumaat. :) tapi insyaAllah ade agy.. paknil kata td.. hehe.. alert jer r :P

adam : haha! bertuah utk kaum hawa :)

... said...

as salam...
wah! bertuahnya!

:)

tako tak ;0

eeqa~ said...

takot mende? hehehehe... nervous ade r.. hihi

Shareaholic!