Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, January 3, 2011

Baru

Kepala BERGEGAR!! Alarm clock roomate kuat gilak nak bagi 1 UTM dengar. Tuan punya handphone selambe parking sebelah benda bingit bangat tuh sedap lena pulak diulit mimpi maen snooze-snooze pulak mende alah tuh. Hangin!.



Selamat Tahun BARU !
Sampai sekarang tak terpikir nak buat azam ape. Nak berazam kena pikir banyak kut. Takut tak tertunai kan dah terasa macam LOSER. Bagi aku, cukuplah buat satu azam (kira yang utama lah). Kalau setakat side-side effect tuh orang kata pandang-pandang jeling-jeling jer lah. Yelah kan, beria nak berazam panjang berjela, list sane sini, tampal setiap board kat bilik tu, tak terbuat jugak.

Lagi satu, nak berazam ni, kena lah jujur-jujur sikit, ikhlas-ikhlas banyak dengan diri sendiri. Kalau berazam sebab nak show off dengan orang lain, pi main jauh - jauh. Takde orang nak ambik tahu. Okeh? Clear? Bagus.


Selamat masuk Semester BARU !
Untuk budak-budak uni yang baru-baru nak masuk semester baru ni, mesti semangat berkobar-kobar nak belajar kan awal-awal semester ni kan? Harap-harap berpanjangan lah yer (cakap untuk diri sendiri juge. keh keh). Jangan hangat-hangat tahi ayam je sudah. Lagi-lagi untuk yang baya aku. final semester ni (insyaAllah). Mintak-mintak lancar semuanya. Amiiiin... :)

Entry aku harini ala-ala baik kan? Takde mood plak nak merapik pelik-pelik.

p/s : Bangun-bangun pagi tengok slip pendaftaran terus EMO. Damn! Satu subjek tak terdaftar lagi. Cam haram! sengal. Pdahal aku dah daftar baek punya semester lepas. Eysh! saje nak menambah keje lah nieyh. Choiy!!!

2 comments:

Wan Gerrard said...

Good luck sem baru ni ^_^

eeqa~ said...

thanks gerrard yang baek ati! :)

Shareaholic!