Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, December 17, 2010

Terima Kasih. Harap Maaf.

Kadang - kadang bercakap dengan haiwan macam lagi best. Macam - macam rasa boleh terlepas. Rasa annoy? rasa geram? rasa happy? rasa palat? rasa "damn today sucks!"? Naseb baek aku bukan penggemar kucing. Kalau tak, confirm aku da rembat satu jadik buah hati. Lagi-lagi yang putih gebu ala-ala snow white tuh. hoh.

Macam sweet. Tapi sorry. Jangan dekat! :P
Tapi layan arnab pun cara gak kan? Dulu layan kura-kura tomey-tomey tak dapat lepas sangat pun. kecik sangat. tak dapat nak cocok-cocok picit-picit kuat-kuat sikit. mati kang.. RUGI.


Comel! :)
Semalam aku mengamuk rumah bersepah cam tongkang pecah. Terus aku kemas dengan perasaan dingin. Lepas tu, keluar rumah kejap ambek angin malam, tengok-tengok ada kucing. Yeah! mangsa!

"Weyh! ko pehal lepak umah aku hah? Takde umah orang laen? Semak ar.. Syuh syuh.."

"Oyte! Tak reti bahasa ye? Pegi2! Pegi jejauh. meow.. meow.. mana aku taw maksud meow tuh. cakap ar nak nasi ke nak ayam ke bole ar aku paham. dol!"

"Weyh.. tadi kan.. aku mengamuk.. ade ker baju bersepah tak lipat... blah .. blah .. blah.."

Terima Kasih ar kucing.. Tak pasal ko jadi tempat aku lepas emo kan? Naseb baek ko dok dendiam terkebil-kebil dengar aku bebel. Ko takde datang bergesel-gesel. Sonok aku bercerita dari A sampay Z. Arigato Gozaimas! :)

Tapi, Maaf yer Si Kucing.. pagi tadi masa nak reverse Myvi, terlenyek pulak ekor ko. haha! tak patah kan? Hihi.. Mesti ko dah serik kan nak datang umah aku lagi.. ngehngeh (gelak kijam!)


Jeng jeng jeng ...

2 comments:

Moumo said...

kejam taw
tp i kdg2 cmtu gk
hahah

eeqa~ said...

moumo: give me five! :)

Shareaholic!