Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, December 13, 2010

Temporary

Urgh! Damn! (dah lama sangat tak update. Tup-tup maki kan? huhu) ye ar. Broadband tertinggal kat UTM. Mana nak update nye? ini pun I jejak cc. Dah lah laptop I tak boleh connect wireless. hoh!

Okay. Quick updates!

Arrived hometown (Rawang), at 6pm on 4th December.

Celebrate birthday on 5th December at Kenny Rogers ( ingat nak lepak kat Johny's. tapi ayah macam tak selera jer.. anyway, will elaborate more in the next updates. In a rush nieyh. huhu. )

Watched Rapunzel 3D laughing hillariously with Miss Ellisa on 10th December. Warkhh!! Worth the ticket. teehee.. Bought some little cute things from Times Square. A red beanie, a blue ring, a red flower hairband :)

InsyaAllah on this becoming 15th, I will be having a nice 'hang out day' with my dearest creditor. Hopefully :)


p/s: I tak taw kenapa sekarang ramai betol orang tanya i such question : "Awak ni Cina ke Melayu yer?". Nanti I update my latest pic eyh? Cuba bagitaw tang mana Chinese look nyer? hoho.. See ya!

2 comments:

Rebelle Me said...

tang mata tu kot yang macam chinese look! (:

eeqa~ said...

woho?? makin sepet kuwt.. heh.. dulu xdok plak org pasan.. wee

Shareaholic!