Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, December 28, 2010

She's Great!

Tahniah Malaysia 3-0. (kecah 1umah tengok bola haritu. Goodluck untuk match akan datang yer. Tetibe suke tengok Norshahrul "pengantin baru" main. iyek! cakap pasal bola. haha.. mimpi ker hape.)

***

By the way, nak borak sikit pasal Jillian Michaels. Taw tak sape die? Dia salah seorang trainer untuk Biggest Loser. Sangat - sangat suke die. Suka tengok attitude dia tapi memang simpang malaikat 44 tak nak jadi mangsa dia.

She's cruel. Tapi, kalau perasan, lepas jer dia basuh mangsa dia tuh puas - puas dia akan reverse psychology balek. Bagi para mangsa sedar sendiri. Terbaeek! hee

Video kat bawah nieyh antara cara dia basuh mangsa-mangsa dia. Senang cakap, mula - mula semua akan BENCI TAHAP GABAN kat minah ni masa workout, tapi bila masing - masing nampak hasil yang macam miracle (turun berat belas-belas paun), baru appreciate Jillian. Baru nak terima kaseh. Baru sedar semua Jillian buat tuh semua berbaloi plus ada hikmahnya. kehkeh.



Bloopers si Jillian dengan Bob. Biggest Loser's beloved trainers. :)



p/s : bile lah aku nak exercise ni? Lemak macam dah naek lemak berkumpul nieyh.. hoh. T.T

3 comments:

Rebelle Me said...

lemak-lemak itu seksi..
simpan jela.. hihihi

Wan Gerrard said...

wah cantik header u =P
bawak keta ke mane tu hehehe

eeqa~ said...

rebelle me : haha! sexy kah? :)

wan gerrard: thanks! :) pegi men ice skating. Sonok menjatuh2kan diri sendiri.. hehe

Shareaholic!