Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, December 23, 2010

Layan.. Zass...

Nak membebel sebenarnya harini kat blog. Tup-tup dapat tag. Layan tag dululah. Next time kita membebel yer? Zaaasss.... ;)
 
1. ape bende penting dalam hidup korang?
 
bende? urm... duit? HAHA



2. bende terakhir yg korang beli guna duit korang?
 

3. dimanakah korang melangsungkan perkahwinan korang dan ape temanya??
 
hah? belom lagi lah. still anak dara sunti. teehee

4. adakah korang tengah bercinta sekarang..?
 
errkk... berkaseh-kasehan macam agy sweet. 
(alahmak! tolong! nak muntah ijo!)

5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
 
HAHA! geli. sampai da takde rasa boleh?

6. dimanakah korang selalu jumpa dgn kekasih korg??
 
selalu? PJJ (perhubungan jarak jauh) nieyh. Tak boleh kira selalu. Kat shopping complex kut.
7. novel/buku/majalah yang terakhir dibeli??
 
EH! edisi Disember! Suke! Dapat free calendar dengan shampoo dove. Lagipun, Mizz Nina kuwt cover girl nye. :)

8. name penuh korang??
 
Cik Nur Atiqah anak perempuan Encik Hassan. 
Simple. Senang nak bakal laki nak sebut time nikah. HOHO

9. antara mak ngan ayah.. mane lebih rapat..?
 
Ikut aktiviti ah. 

Kalau time shopping, ofcourse melekat dengan ibu. Tak kuasa nak mengadap muncung ayah yang bosan menunggu. hee

Kalau time lapang, macam ada aktiviti pelik ayah suruh teman macam bertukang, mengecat, cuci kereta, bakar-bakar sampah, memang anak ayah lah. hee

10. namakan orang yg betul korg nk jumpa dalam hidup korg?

Nak jumpa CEO Petronas suruh dia bagi aku job after Grad nanti boleh? huu..
 
Imaginasi logik : Nak jumpa Awal Ashaari dengan Ashraf Muslim dengan Fazura boleh? Warkhhh!!!!! Mau tak tido malam. Huu....
 
Imaginasi sekadar imaginasi : Nak jumpa Nicole Sherzinger dengan Blake Lively dengan Johnny Depp. Hoh

11. adekah korang basuh baju korg sendiri?
 
Kat hostel ofcourse ah. Kalau bukan aku, ada P.A = mesin basuh

Kat rumah ofcourse adek-adekku menjadi mangsa sejati. keh keh

12. dimanakah tempat betul2 korang nk pegi??
 
Australia
 
13. pilih satu.. peluk or cium??
 
Peluk! [Sonok jawab soalan geli geleman ni. HAHA] 

14. beritahu 3 bnde ttg org yg beri tag?
 

- bestfriend masa sekolah rendah, SK AU Keramat
- Soft - spoken
- Bercakap berkias (kira bukan cakap main lepas)

15. lima bnde yang paling disayangi dalam hidup?
 
benda? For now;
  1. Handphone
  2. Beg balek kampung Swiss Polo
  3. Blinky (Anak patung no.1 bertakhta di hati)
  4. Cards & Surat-surat ibu. 
  5. Make ups & Toileteries
Yang penting orang lain memang tak boleh sentuh barang - barang aku tanpa izin even keluarga sendiri. Teruk kan? heh
 
Pelik tak aku tak sayang laptop aku? heh. Sape suh beraksi lembab dengan aku. Kan dah jatuh rating. Padan muka!

16. lagu yang korang paling suka n selalu dengar..
 
Empat lagu!

Kalau berpacaran
PUSPA
Kekanda Adinda
Billie Jean

17. bila tarikh lahir n kat mne korg sambut thn lepas..
 
Tahun lepas? Gilak? Tak hengat! haha.
 
18. 5 rakan blogger yg korg nk tag??
 
Nah! jawab lah korang!
 
Sonok jugak layan-layan tag orang ni.. Bilelah agaknya aku nak create tag sendiri kan? Tengah kumpul soalan-soalan maut nieyh. hoho.
 
 

4 comments:

Cik Puan StrowBelang said...

tudia..
aku nk jawab gak la

Wan Gerrard said...

phewitt, anak dara sunti =P

En Jay said...

cik anak dara sunti, menjawab sudah ;)

eeqa~ said...

yani : buleh sajer.. jawab jer r.. kire ko boleh assume aku tagged ko r.. hehe

wan gerrard : misti ah.. sunti yang belum disunting taw.. haha

ruzaini montaha : okeh.. baca dan komen sudah.. :P

Shareaholic!