Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, December 16, 2010

Hari yang Awesome!


Semalam adalah hari yang tersangatlah AWESOME! (tagline Aryana).

Berbekalkan ilmu pengetahuan yang tersangatlah cetek, berbekalkan bantuan Garmin (nasib baik), berjaya jugaklah I sampay dengan selamatnya di Sunway Pyramid. Okeh, I taw I noob. Please shadap. heh. Meh I bagi sikit-sikit rentetan peristiwa yang berlaku sepanjang hari awesome itu sambil diiringi gambar-gambar yang tak kurang hebatnya.

Mula-mula, macam biasa. aktiviti dua orang kaum Hawa yang tengah bosan berada di dalam kenderaan yang bergerak dengan kelajuan tidak sampai 30 km/j - Camwhoring

Satu jelah tatapan camwhoring I letak sini. Takut ramai muntah ijo plak nanti. heh

Sampai - sampai jer, I singgah Sox World rembat stokin yang dah abes stok kat umah. Ntah lah tak taw kenapa macam mane boleh abes stok. Mak menti curik kuwt. Semua pakat tinggal sebelah jer. I punye socks kaler merah (konon-konon sedondon ar. haha), adek kaler pink.

Lebih kurang sejam kemudian, dua makhluk yang ala-ala macam dikenali senyum-senyum manis masuk Pappa Rich. Dahlah lama tak jumpe kan, dengan lambatnye, dengan tak bagi salam nye, bukan nak say even Hi pun, puji-puji I ker, instead pakat plak kutuk I dengan Selamba beruk. lol

Dua makhluk kerinting. Anuar Zain hebat! :D

"Eh tiqah! ko kerja sini ker? Haha"

Sempat pose. ecececeh.. cover jangan tak cover.. haha
Buat pengetahuan korang, soalan berunsur kutukan itu berkait dengan pemakaian beanie merahku yang sedondon kalernye dengan topi Santa Claus yang dipakai oleh workers Pappa momen itu. Syot Harem punye membe. Cheh.

Kite pendekkan cerita, Ice Skating on board! (main event of the day). For the first time! Satu jer perasaan I time tuh.

CUAK GILA BERDEBO - DEBO!!

Saat menunggu 1


Saat menunggu 2 (nampak tak muka pasrah-cuak-tak sanggup I tuh?)

Time nak amek kasut. Masa ni Walid Panas! Jangan tanya kenapa. hehe

Tengah carik port nak duduk
Lepas jatuh berkali - kali, dan menyusahkan encik Walid kerana berulang kali mengangkat I ( ehem! ada orang kata dia nak angkat I everytime I jatuh, tengok-tengok dia lekat dengan adek I pulak. Chait. Haha ) , atlast, I berjaya jugak main racing sikit-sikit. hoho! FINALLY! yay
Muka pelik. (Credit to Walid)
Me, Walid cemar bau beanie !, Zai

Kaching! Baekk punya kawan!

Hari yang tersangat-sangatlah seronok. Maen mende alah alah ni semata dari pukul 2.30 sampay 6 petang sebelum sambung tengok wayang plak. "The Society Network". Komen? Bolehlah.. hehe..

Zai buat senyum haram

Jatuh bangun jatuh bangun itu adat. But, it is worth it! Kan Zai? Haha. Ermm... Ooops! Nak ingatkan sikit ni. Sukan seronok ni ada kesan sampingan taw. Tapi ikut kondisi empunya badan time maen sebenarnye. Lagi amatur seseorang itu, lagi masyuk side effects die. Tapi kalau I punya konklusi :

Tapak tangan biru - ungu, kepala lutut lebam besar penumbuk, buku lali melecet, bon-bon sengal tahap gaban, perubahan kaedah berjalan, satu badan sengal tak hengat. 

Tapi, PUAS! Memori yang paling takkan lupa lah. Dalam hidup mesti try sekali. Checked!

Thanks rakan - rakan. :) Senyum lebar. Kalau membe - membe laen nak ajak lagi, pasti tak ralat. Jom! :P


5 comments:

echasuzrin said...

revealed!
cik teeqa, anda nmpak len berdress!... huhu

eeqa~ said...

hehe..

yeker? nampak pelik kan? layan sajer.. zasss.. haha

echasuzrin said...

xnmpak emo lgsung~ hehee

Moumo said...

beb,i ne every week xp sunway xsah
tp xpnh men ice skating lg taw
xde geng
aiseh!!
takot jatuh,luruh lelemak bontot i

eeqa~ said...

echa : eceh! nak bahan lah tuh.. huhu

moumo : next tyme ajak r I pegi men bende best nieyh! hehe... u blanje.. laju jer I datang.. huuu.. taper.. jatuh sikit2, banyak pakwe boleh tlg angkat.. wee wee :)

Shareaholic!