Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, December 21, 2010

Banat

Selambe duduk rumah makcik kat Jenderam Hilir, Dengkil... Mula layan Mastika.. Mula usha aktiviti orang-orang kat sini.

Hari kedua. Makcik ajak pergi majlis ulang tahun ke-10 Sekolah Banat kat sini. Ups! Sekolah Banat tuh Sekolah Perempuan yer untuk pengetahuan semua. Anyway, Ni ada sikit klip adek aku record untuk koleksi. Enjoy~


video

Tenang tak hati? tenang tak? hoho... Tapi satu lah... Dahlah bon-bon sedia sengal bekas maen ice skating, boleh pulak kena duduk statik atas kerusi plastik 4 jam berterusan. Gilak? Lenguh nak mampus baeek punyee.

Takkan video jer kan? Mestilah ada makhluk-makhluk yang segan-segan ayam enter frame kan? hehe.. Meh nak tunjuk sikit gambo-gambo kat tempat tuh.

dari kiri : Bakal pengantin on this becoming 1.1.11, ibu posing sweet2 gitu, empunya diri yang pakai baju pinjam :P

Inilah makcik aku yang obses Mastika tuh

Barisan tenaga pengajar
Komen? Not bad. Simple yet knowledgeable :) 

All in all, apa salah timba pengalaman baru. Even bukan makanan kita kan? :)

2 comments:

En Jay said...

tringat sekolah simpang5, ayu2 semuanya, pndai bernasyid semuanya.

like, baju merah cair ;)

eeqa~ said...

haha! dalam2.. :P

Shareaholic!