Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, November 30, 2010

Demam Shout Awards!

Tak nak cerita pasal Shout Award pun. Saje je letak tajuk ala-ala artis. Tapi kan aritu I dapat tengok Shout Award edisi ulangan separoh jer. Naseb baek puas hati dapat layan Mizz Nina dengan GBC malam tuh. Tapi macam palat jugaklah tengok tv kat hostel kan? What do you expect? Takat tengok bijik-bijik putih hitam kat skrin tv plus bunyik zezezezezezezze..Memang pasrah jer lah.. Macam duduk kampung pulak I rasa, Hoho..


Fazura yang kalah dengan Scha untuk pilihan Hot Chick. Kechiwa giler. huu..

Anyway skip benda ngarut merapik kat atas tuh. Meh sini dengar meh. I dapat Award. HAHA. First time lol. So, I memang tak taw nak react macam mane kalau dapat award ni. Mari kita layan..




Zasss......


Anyway, mula-mula sekali banyak-banyak terima kaseh I ucapkan kepada Mr. Gerrard yang sudi menganugerahkan saya Award yang I tak taw ade kena mengena dengan I ataw tidak. huhu. Thank You Gerrad (bukan Gerrard Way pojaan hati ku itu yer?)


Macam biasa I usha-usha blog otai-otai termasyhur, Selalunye satu-satu award tuh akan diselitkan dengan soalan-soalan membunuh. Mari kite lihat I terbunuh ker tak? ngeh ngeh.


Kenapa anda suka berblogging?
Sebab I rasa benda tak bernyawa macam blog ChantekManisKijam ni merupakan medan terbaik I lepaskan kegeraman, kepalatan, kejiwangan, kemurungan, kegirangan dan lain-lain. (Amacam? Skema tak ayat I. Tabik Spring satu!!!)


Kenapa nak tarik followers? Anda superstar ke?
Aik? I tarik followers? Kalau I tarik followers, dah lama followers I terkumpul sampay berjuta-juta lemon. Ofcourse my nuffnang dah terkumpul sampay boleh buat stok kahwin. Betol tak? Betol tak? Betol tak? kikiki.. Takdelah, I believe semua followers I memang ikhlas nak ikut I. Melainkan rakan-rakan rapat I yang memang I paksa follow I. Haha....... Takdelah. Joke.


Cerita sikit perangai anda.
Ups! Kena cerita lagi? Urm.... I rasa 25 things-about-me in my previous post dah selamat cerita macam-macam pasal I. Briefly, I just boleh cakap, I seorang yang sombong untuk orang yang tak kenal I tapi once dah kenal, mesti I yang jadi mangsa bulian orang.
Sob Sob.. Betol... T.T


Best tak dapat award? Excited maybe?
Mestilah excited gitu! First time tuh dapat award. Lagipun, Superstar weyh. Macam lagu SuperGirl by SuperJuniorM kat bawah ni. heh.




 Pernah tak terfikir nak masuk magazine A.K.A me-war-warkan blog anda?
Boleh jer kalau ade yang sudi dimana I rasa sepuloh taun lagipun takkan masuk punyelah blog nieyh dalam magazine. Maw pengsan separuh hari kalau masuk. hoho~


Saya tag 3 org rakan saya untuk terima award nie pulak
Oh! kena tag orang laen pulak yer? huu~ My superstars are :



Cheers! :)



6 comments:

Ari said...

Superstar siak aku!!! Tang mane superstar nye tu? :p

Mekasih la kerana memberi award pertama sepanjang aku dalam dunia blog ni... T_T

Moumo said...

oh keciwa gak fazura xmng
die lg layak kot dr scha yg mmg xhot pn
eh2.terjeles plak,kekeke

shout award i tgk kt tonton.
very de clear,
best tgk performance mz nina n slanga english die,power xhengat.
n op course plg best my hero won the hot guy title.
wuhuuuuuuu

Wan Gerrard said...

Fazura patut menang, Gerrard setuju dengan anda..huhu
^_^ nasib baik Amani tak masuk =P

eeqa~ said...

Aryana : heheh.. welcome2! neway.. jangan lupe jawab soalan tuh.. jangan gedik amek jer awardnye.. HAHA

moumo : hoho~ nak chop laki yang hot jer kan u nieyh? keciwa kan?kan?kan? fazura tak menang.. xperlah... yang penting die ttp hot kat hati i.. (ecewah!)

wan gerrard : amani masuk kategory cute chick r baru boleh bolot award.. heheh :P

Ari said...

Aku lupa ler ada interview tuuu.... Huhu! Kira halal eh? :p

eeqa~ said...

aryana : xboleh2! kena jawab jugak. hohoho. nak viva nieyh.. xboleh men2 bende2 haram. HAHA

Shareaholic!