Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, November 11, 2010

Ada berani?

As I already mention before, I memang seorang yang panas baran when it comes to 'driving' issue or any related. Pagi-pagi I da bingit dengat omelan Cik Ellisa pasal sekor Saga yang Haram parkingnye.

I memula buat dunno jer. Iyolah.. Tak mengganggu hidop I kan? Selfish kan? kan? kan? Heheh~ Itulah .. Pentingkan diri sendiri lagi.. Padan Muka. Allah bayar CASH. huhu~ Pas balek dari Car Wash tadi, I carik parking, tup-tup ada kosong. Yes! But Hell No! Sekor Saga menghalang laluan Avanzaku untuk tunjuk pro parking reverse. Keh keh. Syot punye kereta.. Hati panas..

Ape lagi.. balek bilik, berbekalkan sokongan padu Cik Ellisa, I karang surat cinta BAEEEK punye saiz kertas A4.

Tapi, sebelum tuh, I nak citer sikit ciri-ciri Si Saga itu:
  • Besar, lebar, berkilat-rasa-macam-nak-kikis-body-die
  • Parking jauh sebatu dari divider (Kalau korang terasa tak jaoh lepas tengok gambar, itu hanya ilusi optik. Hoho~ Serious! In real, memang tak patut. Jalan dua lane terus jadi 1 lane. Belom campur ade kete yang men double park tunggu-tunggu awek hot pants kelua agy. Huh!)
Boleh bayang? Meh I bagi gambar sikit. Bonus surat cinta sekali! :)

Awak actually pass test driving ker tak kak?

Nampak bende putih tuh? Itulah surat love-love special daripada I :)

Macam bese.. I suke zoom-zoom kan untuk tatapan korang nieyh .. teehee..

Amacam korang? Berani idak bagi surat cinta kat orang asing-tak-dikenali macam I? hehe~

13 comments:

si biskut said...

kau sungguh KIJAM!!!!

eeqa~ said...

aik? baru taw ker? hehehe~ :P

Atiqah Almy said...

haha..ko ke yg bg surat cinta kt saga tu...tp siyes parking mcm dah xde parking tmpt len je..

eeqa~ said...

Aah! Mantop x? hehe..ko nak bagi jugak? Cube letak. Dier tak gerak agy kuwt. Geram aku. Naseb bukan kat key el. Maw aku calar. hehehehe~ Taw xper kan? Menyemak jer kat ctu. huu

En Jay said...

act tu krete aku..
ptg sikit aku kalih je
kehkeh

Ari said...

ehem! saya tuan punya kereta tu! tahniah kerana mengkantoikan diri anda yang menulis surat itu. gotcha!

:p

KAU MEMANG KIJAM TAK SIA-SIA GELAR DIRI SI CHANTEK MANIS YANG KIJAM! ;)

eeqa~ said...

zai: sejak biler volvo dah tkr jadik saga? hehe

Aryana: heheh.... tuan punye amoi hot pants maaa... awak, hot pants puwn xpenah pakay.. HAHA! plus, "kijam ker?" manada..(blush blush.. huhu)

Yasmint said...

klo kete ak tu, ko jgn wat g2 ek...ko blanje ak mkn2 n ckp lek lok suh parking lek lok eyh...hahaha...tp perbuatan yg ak cdgkn tu utk ak je...if org len ko kc love2 letter or calarkn jew:))

eeqa~ said...

I loooike! tapi, aku prefer jangan lah ko park macam tuh. Ape salah park bebetol. Kite tak kaco idop orang, orang takkan kesah idop kiter kan?kan?kan? HAHA

echasuzrin said...

actually mlm td, blk dr kdse aku ade usik2 skit kete die, xtau die pasan ke x.... alaaaaaa, usik sikiiiit jer..... hehehehe.... n pagi td aku stalk dr bilik aku, mmg die xalih lg...

Rebelle Me said...

sempoi giler!!!
claps! claps!
hahaha

eeqa~ said...

echa: da taw nk park lama lagi park haram..apedaaa..

rebelle: mari2 tepuk ramay2! :) clap clap

Ari said...

xyah le sebut aku tak pernah pakai hot pants gileeee.. ;p

Shareaholic!