Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, October 16, 2010

Serious ! Memang Kelakar!


Confirm korang akan GELAK terguling-guling-guling tengok video nieyh. Even my family puwn tak tahan sampay dua tiga kali keluar masuk toilet ter shishi-shishi.. huhu~ kalau korang semua tengah tension ker emo ker sakit ati dengan sesape ker even tengah demam macam I nieyh ker, cube try test tengok video nieyh. Confirm sembuh. Tak payah seek doctor ker tok bomoh ker tok kadi ker even tok mudim. Tak payah. Hanya tengok video ini sampay habes. Pastikan anda bukan dalam kategori perempuan sarat mengandung dan mempunyai perut yang bersikap tabah dan cekal.Ups! lupe nak pesan. censored sikit r. hehe~


p/s: Credit to Red Lulu yang shared video nieyh. :)
p/p/s: sorry lah i mampu bg link jer.. xdapat2 nak upload.. asek error jer.. hee~ jgn lupe bukak taw! hee~

6 comments:

4umyfans said...

haha...
muka pak cik tu pun dah lawak dan comel...
yeayy!

eeqa~ said...

lol.. try usha vid.. kompom ketawa xhengat.hee :)

4umyfans said...

yeke? mana vids nya?
kat youtube eh?

eeqa~ said...

kan i da link word video tuh? click situ jer lah.. hehe~ tp, link tuh dalam FB r.. kena log in dulu.. heheh.. (sorry2.. saya taw saya noob.. hee)

Maria Elena (Zarul) said...

OMG!!!!!!!!

KELAKAR GILAAAAAA!!!!

budak tu dah la terror dancing! pastu pampers jatuh2 pun still dance lagi!!
kagum siottt!!!!

hahahaha!!!
thanx for sharing the video!! lawak gila!!!

eeqa~ said...

maria: HAHA! yup2.. i puwn penat tahan perut taw. okies! you r welcome :)

Shareaholic!