Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, October 30, 2010

Please lah..

Saya sangat tak tahan bau yang tak menyenangkan. Lobang idung saya akan automatik menguncup apabila berhadapan dengan asap rokok or even shisha yang konon sedap itu. Please lah!

walaupun tukang sedut semacho Arnold susah-nak-eja

Walaupun tukang sedut itu seHOT awex-tak-diketahui diatas ni
Entry ni dikeluarkan sebagai tanda protes kepada mamat yang dok belakang aku selambe badak hembus asap kat faculty nieyh. Huh!

7 comments:

kIcAp... said...

aku emo gak..bnci tol..rse cam nk cucuk je rokok tu lam lubang idung die..dia igt idung kita cam idung dia..secondhand cap jepun?cap ayam??

eeqa~ said...

hahaha! betol!betol!betol! =D

ganas lu sara.....

kIcAp... said...

xde la..at least respect..ni x..main nk sedap je..igt paru2 aku ni free klau da sakit...

SyafiQ Bleszynski said...

alala..kesiannye perokok kene hentam..hehehe
:)

eeqa~ said...

sara: haha! ambush agy.. kasi ambush agy.. (firestone!) kasi ayat mantap agy maw lu kena banned cik sara.. haha

syafiq: HAHA! agak kesean kan? tapi nak buat macam mane? kena kesean kat kitorang jugak.. huhu

SyafiQ Bleszynski said...

emmm..ye tak ye jugak kan.. kite gak yg makan asap diorang..huhu

eeqa~ said...

tahu tak ape.. heheh~ sedar, BAGUS!

Shareaholic!