Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, October 11, 2010

Aku taw aku OUTDATED

Dah pukul 6.11 pagi. Aku still tak tido -tido jugak. tak tahu kenapa mata nieyh macam segar semacam. maybe kepala otak masih haru-biru dengan masalah plus konflik bertimpa-timpa. heh! Aku nak cerita panjang lebar sebenarnya nieyh tapi, otak macam kering idea nak pikir-pikir perkataan universal sikit. tak pasal keluar ayat-ayat karat kang tak pasal-pasal sendiri muntah baca blog sendiri. hehe~



Sebenarnya, aku baru layan citer Blogger Boy (aku taw aku outdated, terima kasey.), pastu dalam hati, aku wondering : "Agak-agak semua blogger macam tuh ker eyh? ala-ala nerd-nerd-blur-ayam?" Lagi-lagi yang tak expose diri sendiri kat blog macam Budi the Blogger Boy tuh - cool sey merahsiakan identiti sendiri . Macam James Bond gitu. =)) tapi! Chop! nerd-nerd puwn, dapat awex HOT gak taw. jangan maen-maen. heh..

Tak pernah plak jumpe blog berupa komik yang interesting cam Budi punyer blog. teringin nak tengok. Agak-agak biler eyh aku bole jumpe? hurm..............?????????

6 comments:

petisuara said...

i sgt2 suke blogger boy!dala nina n budi cpl in real life lg mcm suke je nk tgk drg together

eeqa~ said...

taw xper.. suke jugak. suke jugak.. hehe~ currently addicted kuwt.. pasnieyh carik series lagi nak addict byk2 agy.. hee

petisuara said...

i suke semua series 8tv..try la tgk goda!!best jgk

eeqa~ said...

Goda? urm?? nt try carik kat membe2 yang kaki dolod2 r eyh? kalu dorang layan, syiokk r.. hee.. goda cer pasal per plak?? ala2 bloggerboy x tahap kesempoiyan dier?heh

petisuara said...

i pon xtau nk explain cne..tp kawan laki i pon lyn jgk..try la..xtau u suke ke x..hihi..tp die sgt style cte 2..lain dr lain..

eeqa~ said...

okeh! I try carik ya??? hehe~ nanti kalau da berjaya layan..I buat review kat sini.. hee~ thanks yaww! :)

Shareaholic!