Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, September 22, 2010

Revealed!

Ooops! Check it out Miss Aryana and Ellisa! Also to all my blog readers dearest~

1+1+1+1=1+1+1+1+1+1+1 = 11 words = Si Chantek Manis Yang Kijam


ika = Ini nama kampung aku. Kalau orang laen ada letak nama Meon, Bedok, Lebau, Kayot, Atan, Minah, Intan jadi nama kampung. Aku simple sikit. Ika jer. Tapi cam tak best jugak. Sebab macam bese-bese jer. Rasa tak special pulak. Dan-dan adek aku orang panggil Fiqa. Tak pasal selalu jugak lah aku termalu sendiri perasan orang panggil nama Ika padahal nyahut nama Fiqa. Tapi, Ika lagi comel! kan?kan? hee

chipsmore = Saya suka chipsmore! Enough said kuwt. =)

5'3" tall = Sudah terang lagi bersuluh. Takper-takper.. Aku baek hati. Ini maksudnya, tinggi aku lima kaki tiga inci ataw dalam bahasa saintifik moden, 160cm. Kira tinggi standard tu taw. Tak kemetot sangat, tak galah sangat, Sedang-sedang saja.

116 Ib = Ini maksudnya berat aku. Dolu-dolu aku tak suka reveal berat aku. Al-maklumlah perempuan.... Ni maksudnya berat aku senang citer 53kg r.

emo = Ehem! Ini lah sikap aku yang dari dulu sampay sekarang susah maw kikis. Tapi, ada kurang sikit maa.. Bagilah kredit sikit.. hee..

gossip girl = Favourite Series aku. Tak kesahlah orang nak komen cerita nieyh meleret-leret ker.. Citer tak matang ker.. Aper ker.. Dulik haper.. Tapi, memang layang kuwt cerita nieyh. Boleh buat stay up sampay pagi..hoho~

dyno = Aku rasa dari awal-awal posts, memang aku selit nama dyno jer memanjang kan? Ni kire macam click aku r skang. Kami gelar Dyno sebab selera makan kami. Bukan tahap selera Gajah dah, dah tahap dinosaur. Memang boleh bawak majlis r senang cakap.. hee

sky shooter = Tang nieyh aku susah nak explain nieyh. Syol punye Aryana. Letak plak bad habit aku seketol nieyh kat sini. Macam nieyh lah.. senang cerite.. Cube korang act tangan korang macam nak tembak orang. macam mane? ibu jari dengan jari telunjuk jer kan yang keluar. Pastu cube korang duduk atas meja, mengadap lappy, tangan kanan hold mouse, siku tangan kiri atas meja, tapi jari menembak tadi menghala ke ats. hah! macam tuhlah position bad habit aku bile aku ralit online. Aku tak taw kenape. Adoi! malu-malu. (padah betting! terpaksa expose keburukan sendiri.urgh!)


baby e72 = ape lagi. mobile phone kesayangan daku lah. ngeh ngeh..


cute fingers = ini maksudnya keadaan jari jemari ku yang laen daripada gadis-gadis laen. jari jemariku kemetot dan gumuk-gumuk. Kalau orang tegor, kompom merah padam muka aku.huhu~

red headed = warna rambutku yang sudah tidak asli lagi. paham-paham sindrilah naa........

8 comments:

Ari said...

bang! bang! *bunyi skyshooter*

HAHAHA! :p

eeqa~ said...

haha! syot lu minah.. as promised kan.. terbit jugak post nieyh.. heheh~

En Jay said...

oowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwhhhhhhhh

eeqa~ said...

heh..perlu ker spell ''oh'' berjela2 cmtuh?heh

Lady-G said...

bab cute fingers tu aku x ley trime..haha

eeqa~ said...

heh...bkn saya cakap... Kawan2 yang cakap..heheh...

En Jay said...

oooo..skyshooter

eeqa~ said...

chait.. =p

Shareaholic!