Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, August 31, 2010

Tandatangan


After favicon, I macam tertarik pulak dengan signature untuk posts. 



(I taw ramay orang dah taw camane nak buat bende nieyh. Tapi, tak kire, I baru taw so I insist nak share jugak kat sini. Ala-ala jakun sikit, tapi, ape ada hal kan? hehe~).

Bende nieyh memang cool. Seap bagi options, nak sketch sendiri tulisan. or use ready made one or even gune our own picture. For the meantime, I layan basic punye dulu. Nanti kalau ade masa free, I letak signature yang cambest sikit. hoho.

Eyh, Lupe! Untuk korang-korang yang nak join buat mende alah nieyh, try KLIK SINI. I da link untuk korang dah bagi senang korang layan.Follow jer semua simple instructions die, dan siap! Kalau dah berjaya, jangan lupe bagi I link, bole I cuci-cuci mata usha Signature-signature korang yang sangat-sangat kreatif itu. =)

x.o.x.o

5 comments:

En Jay said...

ika? gua cadangkan quicksilver la..baru ngamngam.heh

Lady-G said...

eh..aku pun x tau de mende alah ni..hahaha

eeqa~ said...

en jay: quicksilver?? hehe.. wa layan roxy dude~

gyna: so, tahu2kan lah anda~hehe

e F a said...

nak wat jugak la~ eheheh
sebelum nie efa pernah wat, tapi at last, hilang...huhuhu

Wan Gerrard said...

owh dulu Gerrard buat tapi lupa kat ne ni..thanks best2

Shareaholic!