Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, August 27, 2010

Penantian itu Satu Penyeksaan


Awal-awal dah lagi plan, nak buat surprise iftar especially untuk Birthday Girl.
(maksudnye nak buat celebrate birthday (surprise) tyme buka puasa ). ok.paham? bagus.

Petang tuh dah bahagi 2 group:
Group A ( Viva & Ego ): Afy , Mimie , Huda , Sara
Group B ( Kancil ): Ika , Ellisa , Zana a.k.a Birthday Girl

-Rentetan Peristiwa-

6.20 pm
Group A berlepas ke Jaya Jusco Taman Universiti bagi menjalankan misi menyergah Secret Recipe

6.21 pm
Group B berlepas ke Bazaar UTM membeli juadah berbuka

7.00 pm
Group B gerak ke Tasik UTM (tempat kejadian 'surprise iftar') tapi kitorang pulak terkejut?  Erkk?? Mana budak-budak nieyh? Call punye call, ermm... shopping lagi rupenye. Ada tujuan laen pulak. Adoiy. Tapi, diorang pesan nak bagi selesa hati yang sedikit panas ni, "Sabar eyh weyh, kijap je lagi kitorang sampay."

7.05 pm
..

7.06 pm
....

7.07 pm
......

7.08 pm
........

7.09 pm
..........

7.10 pm
............

7.11 pm
..............

7.12 pm
................

7.13 pm
..................

7.14 pm
....................

7.15 pm
......................

7.16 pm
........................

7.17 pm
..........................

7.18 pm
.............................(*&^%$#@.............................


Ok! Selamat Berbuka. ( masing-masing wish dengan rasa kesal dan hati yang sebal )

Menunggu memang bosan. Lagi bosan bile kena menunggu tyme puasa. 
So...... layan aktiviti camwhoring jerlah ..hu~

Pemandangan Tasik UTM. Memang feel layan tyme bukak puasa. hehe
Si Oren melahap karipap Sardin , Si Biru layan Popia Otak-Otak , Si Ipanema dok silent poser
Yeah ! Saya layan Samosa! Nyum Nyum.

Huh. Engatkan 2,3 minit lewat berbuka dengan kitorang. Da hilang matahari kaler merah muncul bulan baru sampay. Adoiy.

Ape jadi dengan Surprise Iftar? 

Sambung nantilah.... hurm... tersiksa taw...

1 comment:

En Jay said...

mana sambungan ni..
mcam tgk cerit siri lak kena tggu2
xsabar kot.heh

Shareaholic!