Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, July 1, 2010

JOYAH LEPAS GERAM


Hey!! being bitchy is GREAT actually. No! it is not kurang ajar.. it is actually near to word kerek..urm??paham? haha! "perempuan kerek"..lol! smart babe..


Yo!Step it up.! dah letihlah men tolak ansur jer kan??? Senyap jer.. terima jer ape orang nak kata.. bia diorang pijak kepala.. Hamboiy!!! Banyak lemak!! Berketul2 lomak ekau kat perut tuh biler maw buang ??? Sudahlah appearance kiter puwn macam gampang.. alih-alih perangai puwn sama, xboleylah kan?? kena seimbang.. dats why kita-kita yang banyak cacat cela ni intend to do some things alone. Kalau geram-geram tuh, simpan senyap-senyap. Bia terkumpul, satg ,meletup, Padan Muka sendiri. 

Tapi kan.. kadang-kadang orang takkan appreciate kesenyapan kiter nieyh. Indeed, they will definitely men atas kepala plak kan?? Orang senyap bukan tanda setuju cik kak. Ayat tuh da lapuk dah kot. Dah tak pakai dah kat era zaman sekarang. Unless, u katak, i tak boley nak cakap apelah yer.. So, ape kata kite yang senyap2 semua nieyh naik taraf jadi kerek plak.. boley? Tengok pembuli tahap jamban itu nak buat ape kat kiter? heh.

OK! kegeraman da lepas. 

Misi terbaru --> 
Just be yourself as who you are not what people out there want you to be.

3 comments:

Anonymous said...

wommwm:-

[^_^]V

eeqa~ said...

hehe... puas ati dapat lepas!

Anonymous said...

wommwm:-
never say you are fine when you are not ok. never say you are feel good when you feel bad
^_^

Shareaholic!