Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, July 2, 2010

JOM LAYAN~

Tak pernah aku cerita pasal movies kat sini kan? hehe.. yelah.. aku bukan selalu tengok wayang even aku memang kaki wayang orangnya.. Masa selalu mencemburui diriku yang hot tak seberapa sibuk ini. Untuk tahu kisah selanjutnya, sila rujuk conversation yang aku rajin sangat buat ni:

Him : U, layan predator x?
I : Layan tak layan ar.. tapi movie Alien vs Predator dulu tuh cam best gile.. kenape?
Him: Takderlah.. nak bagitaw jer citer predator nak kwar 8Julai nanti.
I : (Dengan nada gumbira sakan) Owhyeker! best! u nak belanje i eyh?
Him : Errrkkk................

Tamat sudah perbualan mengenai wayang di situ.. haha! Syot betol..kelaka... kesean dier.. baru aku cadang nak paw dier sikit, terus speechless.. haha! chumeyh2!!Okies.. disebabkan tadi aku sangat rajin mengYouTube-ing, aku bagilah peluang korang cuci-cuci mata dengan trailer filem yang pasti hebat (bagi akulah selaku seorang yang melayan action movie cenggini..)

video


Chowz~

No comments:

Shareaholic!