Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, June 11, 2010

TABIAT ORANG KITA

Eceh! Tajuk cam Nabil Lu Pikirlah Sendiri.. hehe~ Owhkay, soalan lagak seperti seorang tutor tyme aku attend Petronas Camp ,

"What do you know about being such a JUDGEMENTAL Person?"
Tyme tuh, aku sindri xtaw aper tuh type2 seorang y suke judge org len, dlm bahasa Kamus Dewan, seorang yang sesukati pala otak dier menghakimi org len.. aku ada manyak member cmnieyh, so maybe sedikit sebanyak aku terjebak r gak ngn aktiviti xberfaedah nieyh..

cthnye,, kalu terjumpe 1kapel y awex xchun+balaq mmg type Lelaki Idaman, mula r satan2 berpusing2 kat dlm otak, "Maybe pmpuan nieyh kaya kuwt..." Kalu sebaliknyer, "Ntah2 laki nieyh Sugar Daddy minah tuh..ye r.. punye r chun, sangkut ngn mamat muke xseap, plik bin ajaib r"Xboley nak ckp ape..mmg JAAT.

"Kenapelah ko nieyh SELFISH sangat?"

1 agy perangai mmg xboleyh tahan - perangai jual ikan xbertempat nieyh.. Kowrg penah jumpe x org yang mmg type kedek ilmu tahap dewa xberagak punyer r~ Ada sekor makhluk nieyh mmg 4flat jer r kan.. bkn calang2 course kuwt score.. mmg salute wa malute r ngn dier.. tp, slek giler r... kalu tyme study week, dier akn kunci pintu blk xkwar2 sbb dier xmaw org bertanye2 ngn dier..Itu ok agy, ada agy xberagak, kedek Notes.. bese r, dlm lecture, misti ada sorg makhluk rajin yang mntak2 notes b4 next topic, tp agak2 r weyh .. nk plak senyap2 mntak n xbgtaw org plak dier da dpt.. kedek notes ape dpt dude?!! pfftt!

gtg.. *to be continued*



2 comments:

ravishingpeacock said...

mcm2 prangai ade huhu kalo bab ilmu xrugi pon kot kalo sharing2

eeqa~ said...

yup2..btol.. plik2

Shareaholic!