Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, June 23, 2010

BUROKNYE PERANGAI...

Bad Habit?? Hurm.... Sume org kompom ada perangai xsenon masing2 kan?? Normallah tuh.. hehe... Kalu xder bad Habit.. Anda Makhluk Asing.. Sila balek ke planet anda.. Sini tempat2 dimana manusia berkongsi cerita.. syuh2... g balek.. rumah kt pergi, kubo kt mari.. xpahe dok??? lantak mu le..

Ape contoh bad habit yang kowrg pasan member2 kowrg tunaikan or kowrg sindri experience?? heh.... xpaya r men sorok2... meh2 share meh... hee.... meh aku start ngn pengalaman + pandangan + pemandangan +hasil berangan aku dulu yer....


Nombor 1:


hai.... jlo2~
Berlagak seperti seekor tikus.. suke2 men gigit2... Tapi mangsa yang plg ketara adalah kuku. Owh! jgn riso.. kuku sendiri bukan org len punyer.. Aku mmg pantang tgok org cmnieyh.. Ada sorg member aku mmg jnis penggigit tegar, tp dier suke sentap ngn aku..naper eyh??? sbb setiap kali dier menyampaikan aura2 cam nak dkt jer jari jemari chomel dier kat gigi dier yang putih Darlie tuh, tgnku dgn lemah gemalai disertai kelajuan cahaya dengan pantasnye aku  menyepuk. dier cancel niat dier pastuh... then, xsmpay 1min, dier bwat agy, aku sepuk agy.. dier bwat agy.. aku sepuk agy... (argh! pnt r taip.).. smpay skang, die stil akn bwat bende sme.. n aku akan reply bende y same.. that why it's called a bad habit... it will keep goin on and on..


Nombor 2:


hambek ko! 6 kaki sekali

Apabila kaki terlalu ringan... kowrg penah jumpe manusia2 yang hebat begini? yang mempunyai sepasang kaki y terlalu ringan + energetic.. theehee.. Setahu aku..,,Orang2 Cina percaya habit menggoyang2 kaki tanpa arah tujuan nieyh => "their luck will be flushed away~".. cam rezeki naik harga r.. aku slh seorang pengidap kaki Parkinson  (simpang malaikat 44) nieyh.. tp dier ekuwt tyme... bkn selalu lah... cm xpasan dier bergerak..taw2 colleagues da pandang2 dah.. annoy kuwt.. heheh.. ampun bu.. wa xsengaja.. 

Nombor 3:


 ooomak aii!!! kebesaran keperutan

"Time makan, kiter kna senyap... jgn kecoh2, mcm Yahudi!" marah seorang ibu kepada anak2nye biler anak2nye kecoh berebut ayam goreng!!(sila bc dgn nada UpinIpin, jika xsenada, ulang+praktis sampay berjaya.. ;-P ) .. Owhkay, itu kalau bab suara mmg disengajakan utk keluar... cmner kalau bab bunyik2 yang xpatut dikeluarkan time bersantap?? aku xckp psl kentut buang angin/sendawa owhkay, aku ckp pasal mkn berbunyik.. taw x konsepnyer cmner sbnrnyer? pnh nmpak org kunyah2 mknn tp xtutup mulut x? pastu kwar bunyik yang aku xtaw caner nk explain cni..haha! hah! yang tu lah.. mkn berbunyik2.. xsenon taw..awak nak mkn, ttplah mulut yer.. ala2 sopan ckt..org len puwn nk mkn gak... tutup selera org jer kalu awk bwat cmtuh..hu~


Nombor 4:


ini bukan rakan saya mahupun saya.hee

Hobi makan diri! Start aku masuk Uni, aku br knl rambut gatal itu ape.. hehe.. itu puwn sbb member ade tgur, "weyh, ko byk rambut gatal kan?? tp xder kelemumur.. plikk??? rambut gatal tuh kire cm rambut bergerigi r.. =D since then, br aku taw kalu org tuh tgh bc2 buku ker.. tgh tgok2 tv ker.. tgn dier cm teraba2 kat kapla, seluk rambut angle cni, seluk angle sane, pastuh tup!!! then, tup agy..tup agy..tup,tup,tup dan tup agy... tgok2 da berlonggok dah himpunan rambut bergerigi kat seblah dier.. giler punye worang.. maw botak kapla tiap ari ralit hobby cmtuh..huuu.. scary..

Kita xsempurna.. misti ada cacat cela... Awak bagaymana?

~chow~

2 comments:

cindir-rela said...

u know what....

u nye gamba kat twitter cam muke my EX punye girlfren skang...waa, i hate her!!

hurm, tapi takpe, seb bek gamba lain tak same..:)

eeqa~ said...

hahaha! lucky me... dun hate me plak ya~

pelanduk xserupalah tu...

wee~

Shareaholic!