Hey! I see you!

The Landlord

My photo
Lewat remaja. Engineer. Ghimau.

Follow me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, April 10, 2010

RODA~

Aku engatkan arini ari y plg gumbira utk aku… tukar trus jd ari y sgt3 sucks bg aku!! Rs cam nak mngamuk jer rini… nak moody ngn sumer org… dgn besfren y mcm ada xada… dgn mem2 y aku xtaw naper, KEREK giler…rs nyampah giler nak tgok muke dowrg… ngn sorg2 bwat hal ngn aku, ada plak y nak sentaplah..apelah… nak majuklah…what the hell??? Pk aku rjin nak pjuk2??? Huh! Xtaw nak lpas kat saper…dulu aku rs aku cukup kawan, sume perfect… ada besfren, ada mem2 y 1kapla, ada org2 y bleyh wat aku bhgia… but, now I realized! Kdg2 kite kat atas,, kdg2 kter kat bwh.. hurm…… study puwn… effect kuwt.. xder mood..caner nak study??? Mmg buleyh nak pksa,, tp, da xnk msuk kapla hotak nieyh mcm mane??? Da r, paper susah… hurm… seriously!tension giler…. I wanna get myself alone, hell away from here puwn, serba slh… got my family here… they came 4 ma csin’s wed…

Go away my frens! Go away my buddies! Please leave me alone! Don’t mess wif me 4 this entire 2days(atleast)…. Go have ur happy life sumwhere else…. Dun involve me… never been in this kind of situation b4….. huh! !! Shit! SO STRESSFUL!

-Besfrenku…..

aku kechiwa ngn ko…aku xtaw naper…. But,pliz dont try 2 comfort me 4 d meantime..

-rakan2……

Hurm….dunno watta say… maybe im just out-of-track….

………………feels nothing……………

1 comment:

eeqa~ said...

*in the meantime

Shareaholic!